Benvingut i benvinguda a Monvins, la nova botiga online de vi.

Ens plau saludar-vos per primer cop, després de sis anys d’experiència, dedicats al món de la distribució de vi, begudes i productes gourmet.

Aquí comença una nova etapa, plena d’il·lusió i esperança, amb la que obrim Monvins a les comandes particulars mitjançant una plataforma ràpida i còmoda. Esperem que us agradi la botiga online i ens ajudeu a millorar-la per tal d’oferir-vos una experiència gratificant.

Us animem a submergir-vos a fons pels productes i cellers d’aquesta botiga, per a que podeu conèixer de primera mà la història i detalls que fan possible cada vi.

Així doncs, Monvins la nova botiga neix per oferir-vos el millor servei possible amb la voluntat d’establir una nova relació de confiança i proximitat.

L’Equip

L’equip de Monvins Seleccions Gastronòmiques funciona amb un petit grup de gent apassionada pel sector del vi, si ens voleu conèixer més personalment visiteu la pàgina QUI SOM.

Finalment, en aquest Blog, anirem posant notícies relacionades amb els cellers i vins que treballem, però també articles d’interès relacionats amb el vi. Si voleu estar al dia d’ofertes i novetats us podeu donar d’alta al nostre servei de newsletter. També podeu seguir-nos a les xarxes socials: Instagram / Facebook.