Brancellao

Brancellao o Brancello és una varietat de vinya per fer vi, de baies negres, autòctona de Galícia. També se la coneix com Albarello. És una planta resistent a les malalties i de bona qualitat, però la seva productivitat és molt baixa, de manera que es tracta d’una vinya escassa que pot desaparèixer. Els raïms són de mida gran i poc compactes. Les baies són de mida mitjana, forma el·líptica i color vermell-violaci. S’usa juntament amb altres varietats per a barreges, però també poden fer-se vins varietals.

La Brancellao, destinada a la producció de vi recomanada a Galícia. Es conrea a la Denominació d’Origen Rias Baixas, Ribeira Sacra i Denominació d’Origen Valdeorras. La Denominació d’Origen RIBEIRO també utilitza aquesta varietat, amb excel·lents negres que inclouen aquesta varietat. També es conrea a Portugal.

S'estan mostrant 2 resultats

  • 0 out of 5

    Cuñas Davia Tinto

    16,00

    Vi: Cuñas Davia Tinto

    Varietats: 35% Caiño longo, 35% Brancellao, 15% Sousón i 20% Mencia.

    Alcohol: 13,8%

    Celler: Cuñas Davia

    Denominació d’Origen: DO Ribeiro

  • 0 out of 5

    Paxareiras

    36,00

    Vi: Paxareiras

    Varietats: 40% Caiño longo, 40% Brancellao i 20% Sousón.

    Alcohol: 14,2%

    Celler: Cuñas Davia

    Denominació d’Origen: DO Ribeiro