Tot just fa un parell de setmanes, el diari ABC, publicava una ressenya a la seva secció de vinos amb l’ Estones Coster d’en Fornós.

Hem de viatjar fins al petit poble prioratí d’Els Guiamets per localitzar els ceps, que voregen els 100 anys d’edat, i d’on s’elabora aquest exquisit vi de la DO Montsant. D’una vessant amb unes poques vinyes de Carinyena, extremadament velles i amb un rendiment baixíssim, n’elaboren el vi estrella del celler Estones Vins. Any rere any, en surt una producció molt limitada; de fet, l’anyada 2018 que és la que trobem actualment al mercat, n’han sortit 666 ampolles. No us espanteu per la xifra, no té cap connotació satànica, però possiblement si en tasteu una copa en voldreu més.

Finalment, us convidem a llegir la nota de tast que feia el Juan Fernández-Cuesta a l’ABC, i a veure si us evoca el mateix plaer. Podeu deixar la vostra ressenya sobre l’Estones Coster d’en Fornós aquí, i compartir amb nosaltres aquesta experiència.