Vi Negre

El vi negre és aquell procedent de most de varietats de raïm negre. Elaborat d’acord amb un procediment adient per aconseguir la difusió dels colorants continguts a la pell.

En l’elaboració del vi negre intervé el most del raïm, però també les parts sòlides de la mateixa, com la pell i les llavors. Un cop seleccionat el raïm de més qualitat es procedeix al desrapat, procés que separa la rapa dels grans de raïm perquè el vi no adquireixi aromes herbacis. Després passarà, gràcies a l’acció dels llevats, a la fermentació alcohòlica, el procés que transforma progressivament el sucre del raïm en alcohol. Durant aquesta fase és molt important mantenir el barret (el conjunt de les pells) sempre humit per extreure millor les aromes i el color. A més, per evitar oxidacions de les pells, això s’aconsegueix mitjançant el remuntat de el most, que consisteix a remoure les pells.

Quan es considera que les pells ja han aportat tot el que podien al vi, se separen d’aquest en una operació coneguda com trasbals. La pasta resultant serà premsada amb més o menys força i incorporada o no a el vi en funció de la qualitat que es desitgi. És també habitual que els vins negres realitzen l’anomenada fermentació malolàctica, pràctica que transforma l’àcid màlic en el delicat àcid làctic, rebaixant així la sensació global d’acidesa en el vi i fent-lo molt més agradable al paladar. Arribats a aquest punt es decidirà si el vi es vol conservar jove o si s’aposta per destinar-lo a criança.

Mostra 1–36 de 50 resultats

  • 0 out of 5

    Petites Estones negre 2019

    8,50

    Vi: Petites Estones negre

    Varietats: 90% Garnatxa i 10% Carinyena (Samsó)

    Alcohol: 14%

    Celler: Estones Vins

    Denominació d’Origen: Montsant

  • 0 out of 5

    Estones GS 2015

    17,50

    Vi: Estones GS

    Varietats: 70% Garnatxa i 30% Carinyena (Samsó)

    Alcohol: 14,5%

    Celler: Estones Vins

    Denominació d’Origen: Montsant

  • 0 out of 5

    Coster d’en Fornós 2018

    48,00

    Vi: Coster d’en Fornós

    Varietats: 100% Carinyena.

    Alcohol: 14,5%

    Celler: Estones Vins

    Denominació d’Origen: DO Montsant

  • 0 out of 5

    Set tota la vida 2018

    11,50

    Vi: Set tota la vida

    Varietats: Garnatxa, Sirà i Carinyena (Samsó)

    Alcohol: 14%

    Celler: Estones de Mishima

    Denominació d’Origen: Montsant

  • 0 out of 5

    Terces Negre 2014

    65,00

    Vi: Terces negre, ampolla d’1,5 litres.

    Varietats: Garnatxa i Carinyena (Samsó)

    Alcohol: 14%

    Celler: Estones Vins

    Denominació d’Origen: Montsant

  • 0 out of 5

    Finca Butarós 2014

    36,00

    Vi: Finca Butarós

    Varietats: 60% Carinyena i 40% Garnatxa Negra.

    Alcohol: 14,5%

    Celler: Mas Llunes

    Denominació d’Origen: DO Empordà

    Reconeixements:

    Gran Vinari d’Or als Premis Vinari 2020.
    Medalla d’or Challenge Internation du Vin de Paris 2019.

  • 0 out of 5

    Àrid 2016

    12,50

    Vi: Àrid Negre

    Varietats: Garnatxa Negra i Carinyena (Samsó)

    Alcohol: 14,5%

    Celler: Àrid Vins

    Denominació d’Origen: DOQ Priorat

  • 0 out of 5

    Arnau Oller 2013

    33,00

    Vi: Arnau Oller

    Varietats: 90% Merlot i Picapoll Negre.

    Alcohol: 14,5%

    Celler: Heretat Oller del Mas

    Denominació d’Origen: DO Pla de Bages

    Reconeixements:

    91 punts Parker (2016).
    9,38 punts
     Guia de vins de Catalunya 2016.
    Gilbert & Gaillard Medalla d’Or +90 (2016).

    guia vins catalunya 2016

  • 0 out of 5

    Arx 2016

    17,00

    Vi: Arx

    Varietats: 60% Sirà, 30% Tintilla de Rota, 8% Petit Verdot i 2% Cabernet Sauvignon.

    Alcohol: 14%

    Celler: Tesalía

    Denominació d’Origen: IGP Cádiz

  • 0 out of 5

    Ausàs Interpretación 2017

    43,00

    Vi: Ausàs Interpretación

    Varietats: 100% Ull de llebre (Tempranillo).

    Alcohol: 15%

    Celler: Ausàs

    Denominació d’Origen: DO Ribera del Duero

    Reconeixements:

    94 punts Parker.

  • 0 out of 5

    Belote Prieto Picudo 2015

    10,50

    Vi: Belote Prieto Picudo

    Varietats: 100% Prieto Picudo.

    Celler: Belote Vinos de Cueva

    Denominació d’Origen: DO Tierra de León

  • 0 out of 5

    Bernat Oller Negre 2015

    14,00

    Vi: Bernat Oller Negre

    Varietats: Merlot, Syrah i Picapoll Negre.

    Alcohol: 14%

    Celler: Heretat Oller del Mas

    Denominació d’Origen: DO Pla de Bages

    Reconeixements:

    90 punts Parker (2016).
    9,30 punts
    Guia de vins de Catalunya 2016.
    Premis Vinari: Millor Vi negre amb Criança i Millor Vi ecològic de Catalunya (2016).
    Gilbert & Gaillard Medalla d’Or +90 (2016).


    guia vins catalunya 2016

  • 0 out of 5

    Costers de Cornudella 2018

    17,50

    Vi: Costers de Cornudella

    Varietats: 93% Garnatxa Negra i 7% Carinyena.

    Alcohol: 13,5%

    Celler: AT Roca

    Denominació d’Origen: DO Montsant

  • 0 out of 5

    Casar de Burbia Mencia 2016

    11,50

    Vi: Casar de Burbia Mencia

    Varietats: 100%Mencia.

    Alcohol: 14,5%

    Celler: Casar de Burbia

    Denominació d’Origen: DO Bierzo

    Reconeixements:

    93 punts a la Guía Peñín.
    90 punts Parker.

  • 0 out of 5

    Cercium 2017

    8,00

    Vi: Maragda Negre

    Varietats: 44% Garnatxa Negra, 28% Sirà i 28% Merlot.

    Alcohol: 14%

    Celler: Mas Llunes

    Denominació d’Origen: DO Empordà

    Reconeixements:

    90 punts Guía Peñín 2020
    Medalla d’or al Concours Mundial de Bruxelles 2018
    Medalla de plata Vinari 2018.
    91 punts Decanter 2017.
    Medalla d’or al Concours Mundial de Bruxelles 2017

  • 0 out of 5

    Cuñas Davia Tinto

    16,00

    Vi: Cuñas Davia Tinto

    Varietats: 35% Caiño longo, 35% Brancellao, 15% Sousón i 20% Mencia.

    Alcohol: 13,8%

    Celler: Cuñas Davia

    Denominació d’Origen: DO Ribeiro

  • 0 out of 5

    El Castañal

    85,00

    Vi: El Castañal

    Varietats: 100% Mencia.

    Alcohol: 14,5%

    Celler: Casar de Burbia

    Denominació d’Origen: DO Bierzo

    Reconeixements:

    94 punts Decanter.
    92 punts a la Guía Peñín.

  • 0 out of 5

    Erre Punto 2019

    14,00

    Vi: Erre Punto

    Varietats: 88% Ull de llebre (Tempranillo), 5% Garnatxa Negra, 7% Macabeu i 10% Malvasia.

    Alcohol: 13%

    Celler: Bodegas Remírez de Ganuza

    Denominació d’Origen: DOCa Rioja

  • 0 out of 5

    Especial Picapoll Negre 2017

    49,00

    Vi: Especial Picapoll Negre

    Varietats: 100% Picapoll Negre.

    Alcohol: 12%

    Celler: Heretat Oller del Mas

    Denominació d’Origen: DO Pla de Bages

    Reconeixements:

    93 punts Parker.
    9,74 punts
     Guia de vins de Catalunya 2019:
    Millor vi de Catalunya 2019, millor vi negre de varietats recuperades 2019 i millor vi negre de Catalunya 2019.
    Gilbert & Gaillard Medalla d’Or +90
    .

  • 0 out of 5

    Finca Valdelayegua 2015

    13,50

    Vi: Finca Valdelayegua

    Varietats: 95% Ull de llebre (Tempranillo), 3% Cabernet Sauvignon i 2% Merlot.

    Alcohol: 14%

    Celler: Bodegas y Viñedos Pradorey

    Denominació d’Origen: DO Ribera del Duero

    Reconeixements:

    90 punts a la Guía Peñín (2018).
    Medalla d’or AWC Viena (2017).
    Medalla de plata Mundus vini (2017).
    Medalla de bronze Decanter Asia (2017).

  • 0 out of 5

    Sileo 2018

    9,50

    Vi: Sileo

    Varietats: 80% Garnatxa Negra i 20% Carinyena.

    Alcohol: 13,5%

    Celler: AT Roca

    Denominació d’Origen: DO Montsant

  • 0 out of 5

    Fincas de Ganuza Reserva 2013

    32,00

    Vi: Fincas de Ganuza Reserva

    Varietats: 90% Ull de llebre (Tempranillo) i 10% Graciano.

    Alcohol: 15%

    Celler: Bodegas Remírez de Ganuza

    Denominació d’Origen: DOCa Rioja

    Reconeixements:

    93 punts a la Guía Peñín.

  • 0 out of 5

    Hombros 2015

    16,00

    Vi: Hombros

    Varietats: 100% Mencia.

    Alcohol: 14%

    Celler: Casar de Burbia

    Denominació d’Origen: DO Bierzo

    Reconeixements:

    93 punts a la Guía Peñín.
    90 punts Parker.

  • 0 out of 5

    L’Hora del Vi Negre 2019

    5,75

    L’Hora del Vi Negre és un vi embotellat i seleccionat per Monvins.

  • 0 out of 5

    La Bicicleta Voladora 2019

    8,20

    Vi: La Bicicleta Voladora

    Varietats: Ull de llebre (Tempranillo) i Macabeu.

    Alcohol: 13,5%

    Celler: Quinta de Milú

    Denominació d’Origen: DOCa Rioja

  • 0 out of 5

    La Cometa 2018

    15,00

    Vi: La Cometa

    Varietats: 100% Ull de llebre (Tempranillo).

    Alcohol: 13,5%

    Celler: Quinta de Milú

    Denominació d’Origen: DO Ribera del Duero

  • 0 out of 5

    Maria Remírez de Ganuza

    200,00

    Vi: Maria Remírez de Ganuza

    Varietats: 93% Ull de llebre i 7% Graciano.

    Alcohol: 14,5%

    Celler: Bodegas Remírez de Ganuza

    Denominació d’Origen: DOCa Rioja

  • 0 out of 5

    Milú 2019

    8,20

    Vi: Milú

    Varietats: 100% Ull de llebre (Tempranillo).

    Alcohol: 13,5%

    Celler: Quinta de Milú

    Denominació d’Origen: DO Ribera del Duero

  • 0 out of 5

    Nunci Costero

    29,00

    Vi: Nunci Costero

    Varietats: Garnatxa Negra, Sirà i Carinyena.

    Alcohol: 14,5%

    Celler: Mas de les Pereres

    Denominació d’Origen: DOQ Priorat

  • 0 out of 5

    Nunci Negre 2011

    19,50

    Vi: Nunci Negre

    Varietats: Garnatxa Negra, Sirà, Cabernet Franc i Carinyena.

    Alcohol: 15,5%

    Celler: Mas de les Pereres

    Denominació d’Origen: DOQ Priorat

  • 0 out of 5

    Nuncito 2012

    14,00

    Vi: Nuncito

    Varietats: Garnatxa Negra, Sirà i Carinyena.

    Alcohol: 14,5%

    Celler: Mas de les Pereres

    Denominació d’Origen: DOQ Priorat

  • 0 out of 5

    Paco García Crianza 2016

    10,50

    Vi: Paco García Crianza

    Varietats: 90% Ull de llebre (Tempranillo) i 10% Garnatxa Negra.

    Alcohol: 13,5%

    Celler: Bodegas Paco García

    Denominació d’Origen: DOCa Rioja

  • 0 out of 5

    Paxareiras

    36,00

    Vi: Paxareiras

    Varietats: 40% Caiño longo, 40% Brancellao i 20% Sousón.

    Alcohol: 14,2%

    Celler: Cuñas Davia

    Denominació d’Origen: DO Ribeiro

  • 0 out of 5

    Petit Bernat Negre 2019

    8,00

    Vi: Petit Bernat Negre

    Varietats: Cabernet Franc, Syrah, Merlot, Picapoll Negre i Sumoll.

    Alcohol: 13,5%

    Celler: Heretat Oller del Mas

    Denominació d’Origen: DO Pla de Bages

    Reconeixements: 

    guia vins catalunya 2017

    9,33 punts sobre 10 a la Guia de vins de Catalunya 2017

  • 0 out of 5

    Petit Saó Negre 2018

    8,00

    Vi: Petit Saó Blanc

    Varietats: 70% Garnatxa Blanca, 22% Macabeu, 5% Viognier i 3% Riesling.

    Alcohol: 13,5%

    Celler: Mas Blanch i Jové

    Denominació d’Origen: DO Costers del Segre

    Reconeixements:

    Medalla de Bronze al Decanter World Wine Awards & Magazine (2014).
    Medalla de Bronze al International Wine & Spirits Competition IWSC (2013).
    90 punts a la Guía del Vino Cuotidiano (2012).
    Medalla de Bronze al International Wine Guide (2014).
    Gilbert & Gaillard Medalla d’Or (2014). Medalla de Bronze (2013).
    92 punts “365 Vinos al año” de Vivir el Vino (2011).
    Catavinum World Wine & Spirits Competition Medalla de Plata 2014. Medalla de Plata 2013.
    91 punts Guía Akatavino (2014).
    Golden Leaf Medalla de Plata (2015).
    90 punts al Stephen Tanzer’s International Wine Cellar (2011).
    91 punts Wine Enthusiast (2011).
    88 punts Wine advocate/Robert Parker (2011).
    91 punts Wine Spectator (2011).

  • 0 out of 5

    Prado Rey Adaro 2016

    17,50

    Vi: Prado Rey Adaro

    Varietats: 100% Ull de llebre (Tempranillo).

    Alcohol: 14,5%

    Celler: Bodegas y Viñedos Pradorey

    Denominació d’Origen: DO Ribera del Duero

    Reconeixements:

    93 punts a la Guía Peñín.
    94 punts James Suckling.
    92+ Gardini.