Notas Frutales de Albariño

Notas Frutales de Albariño

Notas Frutales de Albariño se situa en el Comtat de Tea, emparada dins de la DO Rías Baixas. Comptem amb 13 hectàrees de vinya pròpia, plantat entre 200- 350 m. d’altitud, al marge dret de el riu Miño. Les vinyes tenen una edat mitjana de 25 anys, sent de més de 45 en algunes de les nostres finques.

Els ceps estan plantats en espatllera, el que els permet una millor ventilació, evitant així la concentració de la humitat, al mateix temps que la planta es beneficia d’una major superfície foliar exposada al sol, que comporta una maduració òptima del raïm. Aquest tipus de conducció aconsegueix uns rendiments menors, però amb un considerable augment de qualitat del raïm.
Al tractar-se d’una zona d’interior, els vents atlàntics arriben aquí atenuats, però encara permetent al raïm recollir la seva apreciada salinitat.

Les tasques dutes a terme a la vinya són manuals, com és propi en una zona on la mecanització no és habitual al camp. Totes les finques es troben, a més, en un radi de menys de 3 quilòmetres del celler. Des de l’any 2014, compta amb un edifici propi, el que permet que el raïm arribi en les millors condicions de sanitat.

El celler elabora únicament dos vins. La Trucha, el nom és un homenatge al peix que de petit José pescava al costat del seu pare i el seu avi al riu Miño; i Finca Garabelos, que porta per nom el mateix que el de la casa familiar que sempre ha pertangut als avantpassats de José.

S'estan mostrant 2 resultats

 • 0 out of 5

  Finca Garabelos 2017

  16,00

  Vi: Finca Garabelos

  Varietats: 100% Albariño.

  Alcohol: 13%

  Celler: Notas Frutales de Albariño

  Denominació d’Origen: DO Rías Baixas

 • 0 out of 5

  La Trucha 2019

  11,50

  Vi: La Trucha

  Varietats: 100% Albariño.

  Alcohol: 13%

  Celler: Notas Frutales de Albariño

  Denominació d’Origen: DO Rías Baixas