Estones Vins

Estones Vins

comprar estones vinsEstones Vins és un projecte de microvinificació que comença per diversió entre dos amics.

El projecte comença amb Secret de Mas Sersal, que aviat va canviar el seu nom a Estones i va acabar donant nom al mateix celler. A aquest vi el van seguir altres vins i més projectes: Estones de Mishima, una col·laboració amb el grup de Barcelona on donen forma a alguns vins inspirats amb les seves cançons.

Van trobar les vinyes de qualitat que buscaven al Montsant, en dos finques: la finca Aiguasals, una parcel·la d’unes 10ha de terrenys inclinats, en una zona limítrofa amb la DOQ Priorat, plantada amb ceps de Garnatxa i Sirà en sòl de llicorella, especialment a la part més superior; i al terme municipal d’Els Guiamets, una finca de menys d’una ha., amb vinyes velles de Carinyena (més de 50 anys). Per a la elaboració, es van instal·lar a Falset, un espai reconvertit en el que avui tres cellers comparteixen equips i serveis. A més, també tenen vinyes ubicades a Batea, a la DO Terra Alta, regió on elaboren tots els vins blancs.

Estones Vins busca oferir vins equilibrats, en els que la fruita predomini sempre a la fusta; utilitzant bótes de primer i segon any de roure francès de diferents boscos. Són vins a tenir sempre a mà, afruitats, expressius i plaents.

Mostrando los 8 resultados