Emendis

Emendis

compra emendis do cava“Emendis, la primera dona que va viure en la nostra Finca, és font d’inspiració. Un nom carregat d’història que reuneix els valors del treball ben fet: tradició, modernitat, elegància i aquell sisè sentit que només tenen les dones…”

Salvador Vallès Rull. Soci Fundador.

Aquest projecte és el particular homenatge que li oferim a la constància i a la història d’aquestes terres treballades, generació rere generació, sota un mateix concepte: el treball a la Finca. Des de 1186, l’experiència, la tradició i, sobretot, l’amor per la terra han aconseguit donar fruit a un projecte molt particular. Reflex d’aquest treball realitzat al llarg de diverses generacions, la família Vallès, viticultors d’aquestes terres durant generacions han fet realitat aquest celler Vins i Caves Emendis. Un homenatge a la primera dona que va habitar la finca.
Darrere de cada una de les ampolles es barregen l’experiència i tradició d’un passat nostàlgic amb la innovació d’un futur ple d’il·lusió. Emendis és història, experiència, misticisme, tradició i, per sobre de tot, futur: una nova manera d’entendre els vins i caves, des de les vinyes fins a l’estímul
dels sentits quan es gaudeix d’una copa.

Mostrando el único resultado

 • compra puigmoltó

  Puigmoltó

  8,00

  Vi: Puigmoltó

  Varietats: Xarel·lo, Macabeu i Parellada.

  Alcohol: 11,5%

  Celler: Emendis

  Denominació d’Origen: DO Cava