Ca Roman

Ca Roman

comprar ratafia ca romanRatafia artesana elaborada a partir de la recepta familiar de Ca Roman des de fa més de 50 anys. La nostra ratafia s’elabora a partir de la recepta familiar amb més de 50 anys de tradició. Les dones de Ca Roman (la Josepa, la Josefina, la Rosa i la Rosita) han estat elaborant aquest producte des dels anys seixanta per al consum familiar.

Aquest fet no és exclusiu de la nostra família. A Rasquera, són moltes les cases on, des de fa anys, s’han elaborat la seva pròpia ratafia.

Cada casa té la seva recepta, i aquesta és un secret. No obstant, bàsicament existeixen dos tipus de receptes: la curta i la llarga.

A ca Roman, la ratafia l’elaborem en base a la recepta curta de vint-i-dos ingredients de la veïna del carrer Parral, Na Teresa Farnós (Ti Berta).

L’any 2008, la recepta familiar va arribar a les nostres mans (la segona generació, la Carme i la Glòria), que any rere any – i amb l’ajuda del pare- hem anat assimilant l’elaboració tenint en compte les unitats de mesura tradicionals ( un polsim, com tu vegis, més que menos….)

Després d’uns anys de pràctica i sempre amb la supervisió de les dones més experimentades, ens vam atrevir a l’aventura d’emprendre i comercialitzar la ratafia familiar que – fins al moment- només compartíem amb els amics i la família.

No se han encontrado productos que coincidan con tu selección.