Anima Mundi

Anima MundiA Anima Mundi la nostra consciència vers la natura ens ha portat a emprendre aquest nou repte, perfeccionant la tècnica de l’observació i l’aprenentatge.
Hem après a prestar atenció d’allò que ens envolta per tal de preservar el veritable caràcter del raïm en l’expressió més
genuïna de la terra on neix, treballant d’acord amb el missatge que aquesta ens transmet, comprenent cadascun dels matisos que ens regala.
Només podem elaborar vins vius a través de sòls vius, per això treballem per augmentar l’activitat microbiològica al sòl, buscant un equilibri planta-mineral.
No abandonem el coneixement ni l’aprenentatge constant, sinó que el basem a una consciència profunda de puresa i mínima intervenció. No intervenim al celler, no s’afegeix res, però guiem el vi estudiant i comprenent les seves necessitats per tal de preservar la personalitat i vitalitat de l’origen.
Al celler, la fermentació es realitza en diferents recipients com el vell roure francès, l’argila de les àmfores i el ciment. Les fermentacions segueixen el curs que marquen els llevats indígenes de l’anyada, no afegim sulfits ni filtrem els vins.
El nostre treball es mesura amb amor vers l’origen, el temps i els ritmes naturals.

Mostrando los 5 resultados