Cellers

Coneix tots els cellers amb qui treballem des de Monvins Seleccions Gastronòmiques. Petits cellers que elaboren vins de gran singularitat a la seva denominació d’origen. Cada celler compta amb una història personal que contar.

 • Quim Batlle

  Quim Batlle (2)

 • Anima Mundi

  Anima Mundi (5)

  Anima MundiA Anima Mundi la nostra consciència vers la natura ens ha portat a emprendre aquest nou repte, perfeccionant la tècnica de l’observació i l’aprenentatge. Hem après a prestar atenció d’allò que ens envolta per tal de preservar el veritable caràcter del raïm en l’expressió més genuïna de la terra on neix, treballant d’acord amb el missatge que aquesta ens transmet, comprenent cadascun dels matisos que ens regala. Només podem elaborar vins vius a través de sòls vius, per això treballem per augmentar l’activitat microbiològica al sòl, buscant un equilibri planta-mineral. No abandonem el coneixement ni l’aprenentatge constant, sinó que el basem a una consciència profunda de puresa i mínima intervenció. No intervenim al celler, no s’afegeix res, però guiem el vi estudiant i comprenent les seves necessitats per tal de preservar la personalitat i vitalitat de l’origen. Al celler, la fermentació es realitza en diferents recipients com el vell roure francès, l’argila de les àmfores i el ciment. Les fermentacions segueixen el curs que marquen els llevats indígenes de l’anyada, no afegim sulfits ni filtrem els vins. El nostre treball es mesura amb amor vers l’origen, el temps i els ritmes naturals.
 • Áster (2)

  aster bodegaÁster és la consecució del somni de la família de La Rioja Alta feta realitat a La Ribera del Duero. Vins únics, exclusius, elaborats en anyades excepcionals i amb l'accent dels vins moderns de la Ribera del Duero. Un lloc únic que gaudeix d'un potencial indubtable per a l'elaboració de vins capaços de transmetre, com passa als grans châteaux, les característiques exclusives d'una terra privilegiada: serenitat, elegància, terrer i atemporalitat.
 • Àrid Vins

  Àrid Vins (4)

  Àrid Vins

  Àrid VinsA Àrid Vins elaborem vins frescos, autèntics i amb personalitat. Tot comença a les vinyes localitzades a quasi 800 metres al Penedès i a més de 500 metres al Priorat. Les zones més elevades en els dos casos. Obtenim vins amb una alta intensitat aromàtica i amb una gran frescor en boca, aconseguim expressar la pròpia identitat de les varietats elaborades.

  Vins negres

  En el cas dels negres el pas en fusta no és llarg, només busquem arrodonir el vi sense tapar els aromes primaris i secundaris, finalitzant amb un envelliment en ampolla de mínim un any per acabar d’afinar-lo.

  Vins blancs

  Pel blanc, un lleuger pas per lies serveix per aportar greixositat i estructura en boca. El rosat el treballem amb una de les varietats més nobles, la Pinot Noir, molt ben adaptada a la zona alta del Penedès sent perfecte per fer vins rosats frescos, aromàtics i amb baixa intensitat colorant. Seguint la nostra visió de preservar el medi ambient, els nostres vins del Penedès són ecològics i els del Priorat estan en conversió.
 • AT Roca

  AT Roca (7)

  AT Roca Vins del PenedèsAT Roca

  El projecte d’AT Roca neix l’any 2012 amb la voluntat d’aconseguir la màxima expressió de les vinyes velles del Penedès. La nostra raó de ser, doncs, neix d’un compromís arrelat amb el territori i la seva gent. Som pagesos, enòlegs i viticultors però, per damunt de tot, som persones que entenen el vi com el llenguatge original del paisatge.

  Filosofia

  En aquesta recerca de nous paradigmes, apostem per una viticultura ecològica respectuosa amb la diversitat dels paisatges que configuren el Penedès. Per això treballem en la recuperació de les varietats tradicionals arrelades al territori amb complicitat i sinergies de les persones que el fan bategar. A AT Roca treballem convençuts que el cep forma part d’un cicle vital lligat als diferents elements del seu entorn. Busquem l’harmonia entre planta i natura, tractant la vinya de manera individualitzada i respectuosa amb els principis de la viticultura ecològica per tal d’elaborar vins que, any rere any, reflecteixin la història líquida del seu territori. Històricament, per via de l’herència, han estat les vinyes les que han triat els seus viticultors; en el nostre cas, en canvi, basant-nos en l’experiència i el coneixement del territori, hem estat nosaltres qui hem triat els terrers més singulars i idonis per a cada varietat. Més enllà d’elaborar vins que expressin tot el caràcter dels diversos paisatges del Penedès, des de la nostra finca de Sant Sebastià dels Gorgs, epicentre de la comarca, treballem amb la complicitat dels nostres viticultors per tal d’enaltir la nostra aposta per una viticultura lligada íntimament al territori i al seu paisatge.
 • Ausàs (1)

  Ausàs

  comprar vins ausàsProjecte personal del prestigiós enòleg Xavier Ausàs, que va ser durant més de 20 anys el responsable tècnic del prestigiós celler Vega Sicília. El treball de vint-i-cinc anys en cellers de renom internacional, li han permès crear aquest projecte. Compta amb vinyes velles dels millors paratges de la Ribera del Duero, aconseguint vins amb caràcter continental. La seva filosofia passa per intentar extreure el millor de cada regió, diferenciant personalitats i així respectar l'originalitat del terrer. Durant la seva trajectòria professional, els seus vins han aconseguit un gran reconeixement tant per la crítica nacional com internacional. El 2007 va ser nomenat millor enòleg d’Espanya, en conseqüència sent un dels enòlegs de major reconeixement.
 • Belote Vinos de Cueva (2)

  Belote Vinos de Cueva

  comprar vins belote, do leónEl projecte Belote Vinos de Cueva comença l'any 2012 de la mà de Alberto Viejo. La nostra idea va sorgir fa un temps quan vèiem com el nostre poble es transformava en un altre poble. Les cases van començar a quedar-se buides i abandonades en una terra fèrtil com és Terra de Campos, però en ocasions una terra oblidada. Treballem amb una filosofia no intervencionista. Dins d'una cova oberta a pic i pala, orientada a la recuperació de l'entorn i el manteniment de la saba d'una àrea geogràfica entre les províncies de Lleó, Zamora i Valladolid.
 • Bodegas Alvear (12)

  Bodegas AlvearAl llarg de la seva història, Bodegas Alvear ha conservat la seva història caràcter familiar mantenint les seves arrels. Els Alvear d'avui són molt nombrosos, més de 50 són ara els propietaris, sent també de la família algun dels responsables de la empresa. Alvear distribueix les seves marques a tot el territori nacional, sent el seu principal mercat l'àrea mediterrània des de Catalunya fins a Algesires. El celler ven fora de les nostres fronteres el 40% de la seva producció a més de 25 països diferents entre els quals es troben Gran Bretanya, Holanda, Japó, Canadà i Austràlia. Alvear és un dels cellers de més prestigi i reconeixement internacional d'Andalusia. El celler compta amb extenses vinyes situades als més famosos terrenys de la Serra de Montilla i Moriles (Còrdova). Aquí el seu cep protagonista és la Pedro Ximénez, oriünda del Rhin, raïm que es converteix en la base única dels seus vins dolços, fins, olorosos i amontillats.
 • Bodegas Paco García

  Bodegas Paco García (3)

  Bodegas Paco García

  comprar bodegas paco garciaDesprés de més de 6 anys treballant a Bodegas Paco García (fundat el 2001) Juan Bautista es planteja i es pregunta el perquè de la davallada generacional del consum de vi. Des de llavors la seva única obsessió ha estat la de treballar durament al celler i al camp per descobrir quin camí devia caminar per aconseguir el seu objectiu: Trobar un vi que agradés i que atragués, que deixés gaudir als seus consumidors, que li agradés a ell i que li permetés viure de la seva passió, el cultiu de les seves vinyes i l'elaboració dels seus vins. La idea era clara, havíem de fer alguna cosa diferent, alguna cosa diferencial, vins més moderns, afruitats i llaminers a al paladar, imatge més cridanera i, sobretot, molt gustosos per als joves d'avui dia. És a dir, apropar el vi a les noves generacions i als no consumidors; I que a l'una, a els ja introduïts en el món de el vi els permetés gaudir d'aquest vi; amb aquesta idea clara, gaudir del món de el vi.
 • Bodegas Remírez de Ganuza

  Bodegas Remírez de Ganuza (9)

  Bodegas Remírez de Ganuza

  Comprar vins rioja Remírez de GanuzaFundat l'any 1989. Bodegas Remírez de Ganuza neix com una aposta personal del seu fundador, Fernando Remírez de Ganuza. Des de l'inici la idea ha estat la mateixa: fer una tria exhaustiva del raïm i intervenir el mínim en el procés d'elaboració del vi. En primer lloc, per ser el més fidel possible a l'anyada, i en segon lloc, a la vinya. Al llarg dels anys, s'han anat incorporat elements al procés d'elaboració i criança. Per tant, fan de Remírez de Ganuza sigui un celler pioner en l'aplicació de noves tècniques. La innovació des dels inicis ha estat una constant, ja que any rere any s'incorporen millores per elevar la qualitat dels vins. Elements com la taula de selecció, les càmeres de fred o l'ús de bótes noves per a la criança dels vins, poden ser a data d'avui comuns en altres cellers de prestigi internacional, però no ho eren en el moment en què es van aplicar. Altres elements com la bossa utilitzada en l'extracció del Trasnocho o la màquina per rentar el raïm amb el seu propi most, són exemples de la contínua innovació i recerca de la qualitat duta a terme en Remírez de Ganuza.
 • Bodegas y Viñedos Pradorey

  Bodegas y Viñedos Pradorey (6)

  Bodegas y Viñedos Pradorey

  Comprar vins de pradorey ribera del dueroBodegas y Viñedos Pradorey és la finca històrica més important de la Ribera del Duero. Els terrenys en què s'assenta van pertànyer originalment a Isabel la Catòlica, qui els va donar el nom del Real Sitio de Ventosilla. Van passar després a Felip III, qui va gaudir de la caça a El Prat de Rei, i a Alfons XIII, qui la va declarar com a explotació agrícola model. En aquest transcurs, va seduir igualment a artistes de la talla de Rubens i Lope de Vega. Però no va ser fins el 1989 quan Javier Cremades de Adaro va comprar la finca veient el seu potencial vitivinícola. Per tant, va començar a elaborar vins de qualitat a la part oriental de la Ribera del Duero. Sembla que una de les zones de major qualitat per les seves característiques úniques d'altitud, terreny, clima i composició de terra. La finca compta amb 3000 hectàrees, 520 de les quals són vinyes, dividides en 131 parcel·les ben diferenciades i repartides en vuit pagaments. Alguns d'ells amb certificat ecològic. Tot i que la tradició va arrelar en aquesta terra, des del seu origen Pradorey busca l'excel·lència dels seus vins i en això han jugat un paper fonamental la innovació i la gosadia dels propietaris, que van ser els primers en elaborar un vi de categoria Roure.
 • Casar de Burbia

  Casar de Burbia (7)

  Casar de Burbia

  comprar vins celler casar de burbiaCasar de Burbia és un petit celler familiar del Bierzo que elabora vins negres i blancs a partir de vinya 100% pròpia. El celler, posseeix vinyes a la muntanya de Valtuille de Arriba, majoritàriament vinyes velles de més de 60 anys. En el cas de VIÑA SAPITA, va ser plantada a principis del segle XX, el 1.903 per D. José Bouza Potes. Les seves 27 has. de vinya són travessades de manera reiterada pel Camí de Sant Jaume on conrea Godello i Mencia. Aquesta última varietat, segons explica la llegenda, té origen en el Cabernet Franc. Un pelegrí francès va portar el raïm al Bierzo, i aquesta va anar evolucionant amb el temps. Fins arribar a ser avui, el què es coneix com Mencia, i que en petites traces es troba des de dècades, barrejada amb la varietat Garnatxa Tintorera. Possiblement a les vinyes veïnes a el camí de Santiago, hi ha la Mencia més antiga del Bierzo.
 • Champagne Drappier

  Champagne Drappier (4)

  Champagne DrappierAntany ocupada pels monjos cistercencs de Clairvaux, la seu de la casa comprèn unes meravelloses caves voltades del segle XII. Dos-cents anys d'incerteses climàtiques i econòmiques no han alterat la passió d'una família de la Champagne arrelada en aquesta terra mil vegades treballada. El vell cep on corre la meravellosa saba, els sarments que porten els fruits i els joves brots, fràgils però plens de promeses, els agraeixen la seva fidelitat en el transcurs d'aquests dos segles i els desitgen, camí cap al tricentenari, gaudir dels nombrosos bons ‘milíssims’. La Belle Haie, la Val Demoiselle, la Sendrée, tants trossos de paisatges al servei de les cuvées Drappier. Ceps clàssics com Pinot Noir, Chardonnay o Meunier, ceps únics com Petit Meslier, Blanc Vrai o la raríssima Arbane, tocs de colors i de sabors de la nostra vinya.
 • Companyia Vitícola Sileo

  Companyia Vitícola Sileo (3)

  Amb la motivació d’elaborar vins amb identitat que siguin el reflex d’un paisatge, l’any 2013 Agustí Torelló amb el seu fill i la seva germana Lali funden la Companyia Vitícola Sileo a Cornudella de Montsant per fer realitat un somni madurat durant dècades.
 • Cuñas Davia (4)

  Cuñas Davia

  comprar vins cuñas daviaCuñas Davia és un petit projecte familiar assentat a Cuñas, un dels terrers històrics de més prestigi a la Vall de l'Avia, al centre del Ribeiro. El nostre avi va adquirir el 1957 una propietat composta per quatre parcel·les amb poc més de 1,5 Has. de vinya i un celler. L'origen d'aquesta construcció es remonta al s.XII, la converteixen en un dels cellers més antics en funcionament de tota la península. Durant molts anys, hem anat adquirint petites parcel·les abandones del nostre entorn, per arribar a unir les quatre originals en una única, al voltant de 7 ha. Mantenint sempre la vocació de colleiteiros, que és com es coneix a Galícia a productor - elaborador. Elaborem els nostres vins 100% amb raïm de la nostra explotació i exclusivament de varietats autòctones. Treixadura, albariño, godello i lado en blancs. Mencía, Brancellao, caíño i Souson en negres. Aquestes són les principals varietats autòctones que atorguen als diferents Cuñas Davia la seva marcada personalitat, vinculada al terrer del què procedeixen.
 • De Andrés Sisters (1)

  De Andrés Sisters

  bodega de andres sistersSom dues germanes tan diferents però tan inquietes. Tot això fem... Fem productes únics, elaboracions singulars, que transmetin valors i respectin la terra. Vam investigar, vam buscar, vam viatjar, vam provar, comparem, coneixem i parlem. Conversem amb productors, amb consumidors, amb compradors i venedors, amb gent amb experiència i neòfits. I tot això per crear: crear productes que emocionin. Som De Andrés Sisters!

  DO Rueda

  Rueda està situat a la meseta nord, seguint el riu Duero. Envoltat per les denominacions d'origen de vins negres, Rueda té la seva singularitat gràcies als vins blancs. A més, gràcies a una varietat de raïm blanc autòctona, la Verdejo. En primer lloc, es conrea en sòls molt pobres, calcaris amb diferents percentatges d'argila. En segon lloc, cal tenir en compte el clima continental, hivern fred i sec i estiu calent de nits calentes configuren les característiques que donen aquest raïm. El sòl és guixós, solt i molt pedregós, cosa que favoreix el drenatge.
 • Emendis

  Emendis (1)

  Emendis

  compra emendis do cava“Emendis, la primera dona que va viure en la nostra Finca, és font d’inspiració. Un nom carregat d’història que reuneix els valors del treball ben fet: tradició, modernitat, elegància i aquell sisè sentit que només tenen les dones...” Salvador Vallès Rull. Soci Fundador. Aquest projecte és el particular homenatge que li oferim a la constància i a la història d’aquestes terres treballades, generació rere generació, sota un mateix concepte: el treball a la Finca. Des de 1186, l’experiència, la tradició i, sobretot, l’amor per la terra han aconseguit donar fruit a un projecte molt particular. Reflex d’aquest treball realitzat al llarg de diverses generacions, la família Vallès, viticultors d’aquestes terres durant generacions han fet realitat aquest celler Vins i Caves Emendis. Un homenatge a la primera dona que va habitar la finca. Darrere de cada una de les ampolles es barregen l’experiència i tradició d’un passat nostàlgic amb la innovació d’un futur ple d’il·lusió. Emendis és història, experiència, misticisme, tradició i, per sobre de tot, futur: una nova manera d’entendre els vins i caves, des de les vinyes fins a l’estímul dels sentits quan es gaudeix d’una copa.
 • Estones de Mishima (3)

  Estones de Mishima

  Estones de MishimaSinergia entre la banda de rock barcelonina Mishima i Estones Vins. De l’amistat entre Sergi Montalà i David Carabén sorgeix la possibilitat d’interpretar enològicament tres de les seves cançons. Com a resultat, obtenim tres vins de tres DO diferents. Un negre Montsant, un blanc Terra Alta i finalment amb la complicitat de Salvi Moliner i Caves Oriol Rossell, un cava. Tres vins que volen transmetre la sensibilitat musical de la banda feta vi. Tres vins que representen tres maneres de fer de tres DO diferents, i que volen mostrar les virtuts de les varietats, vinificacions i territori on estan elaborats.
 • Estones Vins (8)

  Estones Vins

  comprar estones vinsEstones Vins és un projecte de microvinificació que comença per diversió entre dos amics. El projecte comença amb Secret de Mas Sersal, que aviat va canviar el seu nom a Estones i va acabar donant nom al mateix celler. A aquest vi el van seguir altres vins i més projectes: Estones de Mishima, una col·laboració amb el grup de Barcelona on donen forma a alguns vins inspirats amb les seves cançons. Van trobar les vinyes de qualitat que buscaven al Montsant, en dos finques: la finca Aiguasals, una parcel·la d’unes 10ha de terrenys inclinats, en una zona limítrofa amb la DOQ Priorat, plantada amb ceps de Garnatxa i Sirà en sòl de llicorella, especialment a la part més superior; i al terme municipal d’Els Guiamets, una finca de menys d’una ha., amb vinyes velles de Carinyena (més de 50 anys). Per a la elaboració, es van instal·lar a Falset, un espai reconvertit en el que avui tres cellers comparteixen equips i serveis. A més, també tenen vinyes ubicades a Batea, a la DO Terra Alta, regió on elaboren tots els vins blancs. Estones Vins busca oferir vins equilibrats, en els que la fruita predomini sempre a la fusta; utilitzant bótes de primer i segon any de roure francès de diferents boscos. Són vins a tenir sempre a mà, afruitats, expressius i plaents.
 • Germán Blanco (4)

  Germán Blanco

  comprar vi Quinta de Milú Germán BlancoGermán Blanco és un viticultor de la Ribera del Duero. Desenvolupa un projecte amb el qual es disposa a fer vins a partir de vinyes velles d'ull de llebre. Vinyes conreades de manera tradicional i amb un respecte extrem al medi que els envolta, que transmetin el lloc en què han nascut, el petit poble de l'Aguilera. Els nostres vins artesans i de poble s'aferren a el mínim intervencionisme, sent sempre fidels representants de la terra on han nascut. En conseqüència, no utilitzem pesticides, herbicides ni adobs químics. Creiem fermament que en els sòls comença tot per això lluitem per mantenir-los vius. Tots els nostres vins tenen criança, entenem criança com una maduració guiada en la qual no necessàriament ha de intervenir la fusta.
 • Ginatge destil·lació (1)

  Ginatge Destil·lació de Micropaistage

  Compra Ginatge la Ginebra London Dry Gin elaborada a les Fonts del LlobregatGinatge Destil·lació és l’anàlisi de la flora i la recerca sensorial que guien la descoberta de les Fonts del Llobregat. Ginatge és una metodologia d’aproximació nova al paisatge basada en el sentit del gust i el gust per la ginebra. La destil·lació dels botànics d’un entorn concret genera un patró perceptiu que es combina amb la gran puresa de l’aigua del lloc. El resultat és Ginatge, la primera ginebra de paisatge. Ginebra destil·lada de forma artesanal a l’estil tradicional London Dry Gin. En el procés d’elaboració s’utilitzen dotze plantes botàniques i aromàtiques. Una vegada obtingut l’alcohol aromatitzat, s’hi afegeix aigua pura de les Fonts del Llobregat. El resultat és una ginebra extremadament suau i fresca amb bona presència inicial del ginebró i lleugeres notes cítriques.
 • Heretat Oller del Mas

  Heretat Oller del Mas (6)

  Heretat Oller del Mas

  heretat oller del masHeretat Oller del Mas situat a l’entorn del Castell medieval, originari del S.X i restaurat totalment entre 1981 i 2008. L'espai respira la captivadora història dels Oller: cavallers, nobles, prohoms, religiosos i Mestres artesans que han deixat empremta en la història del país. Un lloc per on va passar, Sant Ignasi de Loiola, al Segle XVI en el seu pelegrinatge fins a Jerusalem.

  Compromís i respecte

  La família Margenat són els hereus d’aquesta història mil·lenària. La conserven amb amor i treballen amb passió per unir-la a la modernitat dels nous temps. Per això, a Oller del Mas apostem per vins de qualitat i excel·lència, fets amb els valors que han transmès els avantpassats: la família, el respecte pel medi ambient i el compromís amb el territori. A Oller del Mas apostem per una producció ecològica certificada pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Oller del Mas, té el certificat de petjada de carboni, sent el primer Celler de Catalunya i el tercer de tot el món en les emissions més baixes de carboni (0,7 grams per litre). Oller del Mas ha estat un dels primers vins de Catalunya amb la màxima certificació de qualitat: Vi de Finca.
 • Lagar de Cervera (1)

  lagarEn la recerca de l'excel·lència en vins blancs, La Rioja Alta, S.A, va recalar, el 1988, a O Rosal (Pontevedra). Allí va començar la tasca de conformar, amb 77 has, la vinya més gran en propietat de raïm Albariño de Rías Baixas on, enclavat en un paisatge d'impacte, cavalls i vaques salvatges pasturen lliurement. Un microclima particular que produeix una maduració avançada que afavoreix la qualitat dels vins Lagar de Cervera i Pazo de Seoane Rosal, amb una perfecta relació d'acidesa, grau alcohòlic i intensitat aromàtica. Blancs joves, frescos i elegants, que resulten idoni amb aperitius, mariscs o peixos i que tenen una legió d'adeptes a tot el món. Aquest celler va estrenar el 2013 unes noves i modernes instal·lacions, en què sorprèn un espectacular bosc dibuixat sobre els dipòsits de fermentació, una cosa única al món, que captiva el visitant.
 • L'Hora del Vi

  L'Hora del Vi (3)

  L'Hora del Vi

  Comprar L'hora del viL'Hora del Vi són vins seleccionats i embotellats per Monvins Seleccions Gastronòmiques, on busquem vins que dignifiquin el vi de cada dia. Blanc, rosat i negre, són vins fàcils, on volem reflectir l’elegància de les varietats tradicionals, la senzillesa perfecta dels vins joves i la saviesa d’una zona vitivinícola tan singular com és la Terra Alta. Vins pensats per gaudir-los a diari, quan arriba L’HORA DEL VI.
 • Mas Blanch i Jové (8)

  Mas Blanch i Jové

  compra vi mas blanch i joveMas Blanch i Jové és un projecte familiar fruit de generacions i generacions de pagesos apassionats. Els nostres padrins van ser pagesos apassionats. La seva vida era la terra. La coneixien al pam, la respectaven i la treballaven amb amor. Ells són la inspiració d’aquest projecte familiar. Aquesta trajectòria ancestral ens va portar l’any 2006 a crear un petit celler familiar a la Pobla de Cérvoles (Lleida) on elaborem vins que inspiren sota la DO Costers del Segre, subzona Les Garrigues. Venim de la terra i aquesta és una màxima que sempre tenim present. L’adorem, la respectem i la treballem d’una forma minuciosa, constant, amb professionalitat i amor. Les nostres 17 hectàrees de vinya estan situades a més de 700 metres per sobre del nivell del mar. Practiquem la viticultura ecològica de muntanya, que ens permet obtenir uns vins personals i elegants lliures d’herbicides i de pesticides: uns grans vins certificats com a ecològics des del 2015 per la CCPAE.
 • Mas Llunes (7)

  Mas Llunes

  Celler Mas Llunes, DO EmpordàMas Llunes és un celler empordanès ubicat al poble de Garriguella, als peus de la Serra de l’Albera, fundat l’any 2000 per una família amb una llarga tradició de viticultors. La seva filosofia és elaborar vins únicament a partir del raïm de les pròpies vinyes. A casa nostra acostumem a dir que d’unes vinyes extraordinàries surt un raïm extraordinari. I d’un raïm extraordinari surt un vi excepcional. Aquesta és la principal raó per la que només elaborem vins de vinyes pròpies, algunes amb més de cent anys d’antiguitat. Quan tens tresors com aquests no hi ha ningú millor que tu mateix per cuidar-los. Treballem amb varietats autòctones com la Garnatxa i la Carinyena i extremem les atencions a les nostres vinyes ja que el secret de la nostra qualitat està en cuidar la matèria prima. Prioritzar l’ús de les varietats autòctones de la zona per tal d’elaborar vins amb un marcat caràcter empordanès. Practiquem una viticultura respectuosa amb l’entorn i actualment estan en procés de conversió a ecològic. Avancem cap el futur, sense perdre de vista les nostres arrels, perquè ens agradaria que si els nostres avantpassats ens poguessin veure es sentissin orgullosos.
 • Noelia Bebelia (3)

  Noelia BebeliaEns presentem, som Simón i Noelia, viticultors, socis, marit i dona. Tot va començar quan fa anys ens vam plantejar un repte: elaborar un albariño que tornés a Soutomaior la consideració i fama que sempre han tingut els seus albariños. Plantem 6.000 ceps en una finca de 3 ha. a la muntanyosa vessant del riu Verdugo. Vam fer un gran esforç per dissenyar una plantació “perfecta”, que exaltés les característiques de la subzona de Soutomaior. Decidim que tots els nostres vins fossin elaborats únicament amb el raïm conreat per nosaltres mateixos en aquesta parcel·la. Només així podríem garantir la autenticitat en la transmissió de les característiques que el terroir transfereix al vi. Els elogis i el reconeixement que estem aconseguint ens fan continuar motivats per assolir el somni que ens va empènyer al principi.
 • Nunci Mas de les Pereres (7)

  Nunci Priorat, Mas de les PereresNunci Mas de les Pereres

  Dirk Hoet després de sis anys de prospecció a través de les millors zones de vi a Itàlia, França i Espanya, s'estableix al Priorat l'any 1999. Neix el projecte Nunci Priorat comprant el celler Mas de les Pereres i les seves terres. Tot això, per tal de portar la seva passió al món real i elaborar els seus vins nunci.

  Filosofia

  Aquest home està caracteritzat pels seus antecedents científics, el seu agut sentit de la investigació i la seva gairebé maniàtica recerca de la perfecció. Com a curiositat, signa els seus vins com "la més sofisticada forma de cuina". Com tot bon xef, ell decideix d'acord amb la seva personalitat, el com i quan de plantar les vinyes. Així com també, com fer la conducció de la planta, decidint els temps i la forma de fer la verema, escollint el tipus de vinificació a seguir i dirigint el mètode de criança dels seus joves brous. Finalment fusiona les micro i macro vinificacions i aconsegueix, així els seus vins personals i mediterranis. En aquests vins, emfatitza l'elegància, ressalten les varietats usades i manté un respecte i expressió per el terrer de Priorat. El quefer vitivinícola de Dirk Hoet s'inspira amb la seva tutora, amiga i vinicultora Fiammetta Inga, Umbria, Itàlia, així com el seu enòleg Jean Natoli de Montpeller, França.
 • Rioja Alta (5)

  rioja altaEl 10 de juliol de 1890 cinc viticultors bascos i de La Rioja van il·luminar, en el que es coneix com el Barri de l'Estació d'Haro, la "Societat Vinícola de la Rioja Alta". D'aquesta manera va començar una apassionant aventura empresarial en què aquells fundadors tenien com a única il·lusió l'elaboració i la criança de vins de gran qualitat. Amb aquest propòsit van contractar l'enòleg francès Alfonso Vigier, que va prendre a càrrec seu la direcció tècnica. El 1941 la companyia adquireix el seu nom definitiu: La Rioja Alta, S.A. Un any més tard es va registrar la marca que més renom ha donat a aquesta casa: "Viña Ardanza". Des de llavors, La Rioja Alta sempre ha defensat l'esperit creador dels emprenedors que van iniciar la història d'aquest celler. Els vins de La Rioja Alta s'elaboren en dos cellers que es complementen. Una és al Barri de l'Estació d'Haro. És un celler centenari les parets del qual guarden tota la tradició dels vinaters de La Rioja; un lloc idoni per al repòs i la criança. L'altre celler està situat a Labastida i és modern i perfecte per garantir un perfecte procés de fermentació. La societat gestiona finques amb una superfície total de 473 hectàrees, de les quals 360 corresponen a vinyes majoritàriament situades als millors pagaments de la subregió de la Rioja Alta. Les vinyes estan plantades fonamentalment en diversos predis de sòl calcari de la Rioja Alta: Rodezno, Labastida, Briones, etc... Però a fi de disposar de la varietat Garnatxa, l'empresa també compta amb 63 hectàrees al terme municipal de Tudelilla, (Rioja Baixa). La producció mitjana de les vinyes és de 5.000 quilograms per hectàrea (34,4 hl/ha), una mica inferior a l'autoritzada per la D.O.Ca. Rioja (45,5 hl/ha), cosa que no fa sinó augmentar la qualitat dels seus raïms. El 80% d'aquestes vinyes estan plantades a l'espatllera i el 20% restant a got. La Tempranillo domina a les plantacions, però en els darrers anys s'ha cultivat també Graciano, amb la qual s'espera donar una personalitat especial als vins. Per descomptat, la Garnatxa se segueix emprant per elaborar el Viña Ardanza amb la urpa i elegància de sempre. A aquesta producció s'hi uneix antics proveïdors, magnífics viticultors que aporten la qualitat del fruit que requereixen els vins d'aquesta casa. El 2015, La Rioja Alta, S.A. va celebrar la seva collita número 125. Amb motiu d'aquest aniversari la casa va emprendre millores a les instal·lacions amb la incorporació de dues línies d'accés del raïm al celler, noves taules òptiques de selecció i un laboratori d'R+D+i d'última generació. La inversió es va completar amb l'adquisició de 62 noves hectàrees de vinya d'una mitjana de 23 anys a la localitat de La Rioja de Cenicero.
 • Torralbenc

  Torralbenc (4)

  TorralbencTorralbenc neix d'un repte, reprendre l'herència dels altres, reconstruir-la i recuperar-la. Rehabilitar una finca menorquina tradicional, i tornar la vida a una terra abandonada, tornar-li la seva essència. Tornar-li la vida a unes terres que no havien estat cultivades en 30 anys va ser tot un repte, especialment el procés de cavar la terra calcària menorquina, dura i molt difícil de plantar. Però la il·lusió per treballar una terra desconeguda i el respecte que sentim pel patrimoni i l'entorn va fer que volguéssim continuar aprenent i perfeccionant la tècnica, fins a convertir aquestes terres en una vinya viable i productiva. Avui dia, després de diverses fases de plantació la finca disposa de 16 hectàrees de vinya amb deu varietats de raïm -Merlot, Syrah, Monastrell, Parellada, Sauvignon blanc, Viognier, Chardonnay, Malvesia, Manto Negro i Pinot Noir- que us convidem a descobrir.
 • Tesalía

  Tesalía (3)

  Tesalía

  comprar vins tesalíaTesalía és un projecte de Richard Golding i la seva filla Natalia (Màster de Enologia i Viticultura). Es van enamorar d'una terra verge del sud d'Espanya i van decidir realitzar-hi el seu somni, captivats per la seva bellesa i el seu potencial. El projecte, ubicat a la faldilla de la Serra de Grazalema (Cadis) i molt pròxim a la localitat d'Arcos de la Frontera, va néixer el 2008 i després d'anys de dur treball, i pacient espera és capaç de mesurar-se amb els millors vins negres a nivell mundial. Unes condicions ajudades per l'acurada ubicació de la vinya en vessants orientats al nord, amb estructures de conducció vegetal dissenyades per propiciar la ventilació i oferir ombra. Amb una temperatura mitjana de 17,3ºc, la pluja cau sobretot a l'hivern, entre 600 i 700 mm. Aquestes característiques especials creen unes condicions de maduració ideals per a varietats de cicle llarg. Es troba en l'entorn de l'emblemàtica ciutat d'Arcs de la Frontera i les muntanyes de Grazalema. Tesalía compta amb 22 hectàrees per a la vinya. sòls argilosos que es troben sobre un subsòl de guix. Terres poc fèrtils, però ideals per les varietats que es conreen: Petit Verdot, Tintilla de Rota, Syrah i Cabernet Sauvignon. Influenciats per dos mars el Mediterrani i l'Atlàntic.
 • Torre de Oña (2)

  Torre de OñaLes seves vinyes, situades a 630 metres d'altitud (gairebé al límit per al cultiu de la vinya en aquesta zona) estan custodiades per la Serra de Cantàbria. Aquesta, exerceix de barrera protectora aturant el vent i els freds procedents del nord. Les vinyes en propietat de Torre d'Oña es divideixen en tres zones atenent les característiques dels sòls de cadascuna. Totes elles se situen annexes entre sí, entre les localitats de Páganos i Laguardia, i tenen una extensió de prop de 44 hectàrees. A la primera zona, composta per una vessant d'erosió suau i de baix contingut en matèria orgànica i terra poc fèrtil, hi destaquen les varietats Tempranillo i Mazuelo. A la segona, destaquen els terres de textura llimosa fina, d'alt contingut en carbonats i amb la Tempranillo com a varietat predominant. Finalment, l'extensió més petita està dedicada en exclusiva per a l'elaboració del seu vi Finca San Martín, i està plantada també amb Tempranillo.

  El celler

  El celler es troba ubicat en un petit i bell conjunt arquitectònic. Integrat pel celler, la casa senyorial i, una mica més apartada, l'ermita de Santiago. Torre de Oña compta amb unes cuidades instal·lacions amb Julio Sáenz al capdavant de l'equip tècnic. Hi destaquen la nau d'experimentació, on el propi enòleg desenvolupa diferents assaigs i proves. A partir de l'anyada 2016 el celler va modernitzar les instal·lacions per tal de millorar la qualitat dels vins. Una de les novetats més singulars és la selecció òptica de raïms en substitució de la selecció manual. Per això, un equip d'enòlegs estableix els paràmetres de qualitat desitjats. El sistema selecciona només les que compleixen els estàndards establerts. També s'ha incorporat un nou sistema de transport a través de petits dipòsits penjats de grues que aconsegueixen eliminar la fase de trepitjat i bombament, amb la qual cosa s'aconsegueix que el raïm entri el celler tan sencer com sigui possible.