Tesalía

Tesalía

comprar vins tesalíaTesalía és un projecte de Richard Golding i la seva filla Natalia (Màster de Enologia i Viticultura). Es van enamorar d’una terra verge del sud d’Espanya i van decidir realitzar-hi el seu somni, captivats per la seva bellesa i el seu potencial. El projecte, ubicat a la faldilla de la Serra de Grazalema (Cadis) i molt pròxim a la localitat d’Arcos de la Frontera, va néixer el 2008 i després d’anys de dur treball, i pacient espera és capaç de mesurar-se amb els millors vins negres a nivell mundial.

Unes condicions ajudades per l’acurada ubicació de la vinya en vessants orientats al nord, amb estructures de conducció vegetal dissenyades per propiciar la ventilació i oferir ombra. Amb una temperatura mitjana de 17,3ºc, la pluja cau sobretot a l’hivern, entre 600 i 700 mm. Aquestes característiques especials creen unes condicions de maduració ideals per a varietats de cicle llarg. Es troba en l’entorn de l’emblemàtica ciutat d’Arcs de la Frontera i les muntanyes de Grazalema.

Tesalía compta amb 22 hectàrees per a la vinya. sòls argilosos que es troben sobre un subsòl de guix. Terres poc fèrtils, però ideals per les varietats que es conreen: Petit Verdot, Tintilla de Rota, Syrah i Cabernet Sauvignon. Influenciats per dos mars el Mediterrani i l’Atlàntic.

S'estan mostrant 3 resultats

 • 0 out of 5

  Iceni 2020

  10,30

  Vi: Iceni

  Varietats: 50% Sirà i 50% Tintilla de Rota.

  Alcohol: 14%

  Celler: Tesalía

  Denominació d’Origen: IGP Cádiz

 • 0 out of 5

  Arx 2018

  19,75

  Vi: Arx

  Varietats: 60% Sirà, 30% Tintilla de Rota, 8% Petit Verdot i 2% Cabernet Sauvignon.

  Alcohol: 14%

  Celler: Tesalía

  Denominació d’Origen: IGP Cádiz

 • 0 out of 5

  Tesalía 2019

  32,70

  Vi: Tesalía

  Varietats: 65% Petit Verdot, 25% Sirà, 5% Tintilla de Rota, i 5% Cabernet Sauvignon.

  Alcohol: 14,5%

  Celler: Tesalía

  Denominació d’Origen: IGP Cádiz