Ginatge destil·lació

Ginatge Destil·lació de Micropaistage

Compra Ginatge la Ginebra London Dry Gin elaborada a les Fonts del LlobregatGinatge Destil·lació és l’anàlisi de la flora i la recerca sensorial que guien la descoberta de les Fonts del Llobregat.

Ginatge és una metodologia d’aproximació nova al paisatge basada en el sentit del gust i el gust per la ginebra. La destil·lació dels botànics d’un entorn concret genera un patró perceptiu que es combina amb la gran puresa de l’aigua del lloc. El resultat és Ginatge, la primera ginebra de paisatge.

Ginebra destil·lada de forma artesanal a l’estil tradicional London Dry Gin. En el procés d’elaboració s’utilitzen dotze plantes botàniques i aromàtiques. Una vegada obtingut l’alcohol aromatitzat, s’hi afegeix aigua pura de les Fonts del Llobregat. El resultat és una ginebra extremadament suau i fresca amb bona presència inicial del ginebró i lleugeres notes cítriques.

Mostrant l'únic resultat

  • 0 out of 5

    Ginatge

    35,00

    S’elabora amb l’aigua (60%) que s’extreu de les Fonts del Llobregat i l’alcohol (40%) dels dotze botànics, dels quals cinc són bàsics, més el ginebró i els altres són timó, romaní, menta silvestre, liquens de pi, flor de saüc i rosa mosqueta.