AT Roca

AT Roca Vins del PenedèsAT Roca

El projecte d’AT Roca neix l’any 2012 amb la voluntat d’aconseguir la màxima expressió de les vinyes velles del Penedès.
La nostra raó de ser, doncs, neix d’un compromís arrelat amb el territori i la seva gent. Som pagesos, enòlegs i viticultors però, per damunt de tot, som persones que entenen el vi com el llenguatge original del paisatge.

Filosofia

En aquesta recerca de nous paradigmes, apostem per una viticultura ecològica respectuosa amb la diversitat dels paisatges que configuren el Penedès. Per això treballem en la recuperació de les varietats tradicionals arrelades al territori amb complicitat i sinergies de les persones que el fan bategar. A AT Roca treballem convençuts que el cep forma part d’un cicle vital lligat als diferents elements del seu entorn.

Busquem l’harmonia entre planta i natura, tractant la vinya de manera individualitzada i respectuosa amb els principis de la viticultura ecològica per tal d’elaborar vins que, any rere any, reflecteixin la història líquida del seu territori.
Històricament, per via de l’herència, han estat les vinyes les que han triat els seus viticultors; en el nostre cas, en canvi, basant-nos en l’experiència i el coneixement del territori, hem estat nosaltres qui hem triat els terrers
més singulars i idonis per a cada varietat. Més enllà d’elaborar vins que expressin tot el caràcter dels diversos paisatges del Penedès, des de la nostra finca de Sant Sebastià dels Gorgs, epicentre de la comarca, treballem amb la complicitat dels nostres viticultors per tal d’enaltir la nostra aposta per una viticultura lligada íntimament al territori i al seu paisatge.

S'estan mostrant 7 resultats