Àrid Vins

Àrid Vins

Àrid VinsA Àrid Vins elaborem vins frescos, autèntics i amb personalitat. Tot comença a les vinyes localitzades a quasi 800 metres al Penedès i a més de 500 metres al Priorat. Les zones més elevades en els dos casos.
Obtenim vins amb una alta intensitat aromàtica i amb una gran frescor en boca, aconseguim expressar la pròpia identitat de les varietats elaborades.

Vins negres

En el cas dels negres el pas en fusta no és llarg, només busquem arrodonir el vi sense tapar els aromes primaris i secundaris, finalitzant amb un envelliment en ampolla de mínim un any per acabar d’afinar-lo.

Vins blancs

Pel blanc, un lleuger pas per lies serveix per aportar greixositat i estructura en boca. El rosat el treballem amb una de les varietats més nobles, la Pinot Noir, molt ben adaptada a la zona alta del Penedès sent perfecte per fer vins rosats frescos, aromàtics i amb baixa intensitat colorant. Seguint la nostra visió de preservar el medi ambient, els nostres vins del Penedès són ecològics i els del Priorat estan en conversió.

S'estan mostrant 4 resultats