Descripció
Vi: Terces negre
Varietats: Garnatxa i Carinyena (Samsó)
Alcohol: 14%
Acidesa: 6,0 g/l
Sucres: 0,10 g/l
Terrer: Llicorella i argila calcària.
Producció: 164 ampolles d’1,5 litres
Celler: Estones Vins
Denominació d’Origen: Montsant
Elaboració: Verema manual i amb caixes de 20 kg. Maceració pel·licular i fermentació en inoxidable durant 21 dies la garnatxa i 25 dies el samsó.
Criança de 24 mesos en barriques de roure francès la garnatxa i de roure americà el samsó, amb fermentació malolàctica a les mateixes barriques. Filtrat suau. Per la seva elaboració i criança, pot produir sediments.
Servei: Servir-lo entre 14 i 16ºC. Decantació prèvia.
Maridatge: Per la seva estructura i complexitat, harmonitzarà molt bé amb plats potents i persistents. Porc, corder i cabrit, caça major, vedella i bou harmonitzaran perfectament amb l’estructura i persistència de ‘“Terces” de Vins de Mas Sersal.
Curiositat: Amb les tres millors bótes de la collita de 2014 s’ha elaborat aquest vi exclusiu en format magnum (1,5 litres). El magnum Terces és el resultat d’un coupage especial en el que s’han seleccionat els tres millors vins elaborats al nostre celler.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.