Descripció
Vi: Terces Blanc.
Varietats: 100% Pedro Ximénez
Alcohol: 14%
Acidesa: 6,1 g/l
Sucres: 0,7 g/l
Terrer: Panal i llimós
Producció: 198 ampolles d’1,5 litres.
Edat de les vinyes: 60 anys. Situades al terme de municipal de Batea.
Celler: Estones Vins
Denominació d’Origen: Terra Alta
Elaboració: Verema manual. Maceració pel·licular i fermentació en inoxidable durant 36 dies. Criança amb mares durant 6 mesos en dipòsits d’acer inoxidable. Fermentació malolàctica en el mateix dipòsit. Finalitzada la criança en el dipòsit, Terces Blanc té una criança en barrica de roure i acàcia durant 8 mesos més. Clarificat, filtrat i embotellat.
Servei: Servir-lo a 8ºC.
Maridatge:Donada la seva estructura i complexitat, té un ventall molt ample de combinacions. Peixos grassos, caça, plats amb tòfona, formatges curats… Harmonies per afinitat o contrast dins de la copa.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.