Descripció
Vi: Petites Estones Negre
Varietats: 90% Garnatxa i 10% Carinyena (Samsó)
Alcohol: 14%
Acidesa: 4,7 g/l
Sucres: 0,5 g/l
Terrer: pissarres, argiles i calcària
Producció: 40.000 ampolles de 0,75 cl.
Celler: Estones Vins
Denominació d’Origen: Montsant
Elaboració: Verema manual i recol·lecció en caixes de 20 kg. Maceració pel·licular i fermentació en dipòsits d’acer inoxidable. Fermentació malolàctica en inoxidable. El 40% de vi ha envellit durant cinc mesos en bótes de roure francès i americà. Clarificat, estabilitzat en fred, i filtratge suau abans de l’embotellat del Petites Estones negre.
Servei: Servir-lo entre 14 i 16ºC.
Maridatge: Basant-nos en la seva frescor, és ideal per maridar patés, formatges cremosos de llet crua, peixos greixosos i carns guisades (vedella, conill, pollastre…). L’aportació fresca del Petites Estones, equilibrarà les espècies, els làctics i les salses dels plats. Gaudir del Petites Estones, és gaudir de petits – grans moments.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.