Descripció
Vi: Guspira Estones de Mishima.
Tipus: Brut Nature.
Varietats: 60% Xarel·lo, 20% Macabeu, 20% Parellada.
Alcohol: 11,5%
Acidesa: 6,5 g/l
Sucres: Residual
Terrer: Llicorella i argila calcària.
Producció: 2.500 ampolles de 0,75 cl.
Celler: Estones de Mishima
Denominació d’Origen: Cava
Elaboració: Aquest cava, és el resultat de la sinergia entre els cellers, en primer lloc d’Estones Vins i Oriol Rossell, i amb la complicitat de la banda de rock Mishima.
Elaborat per Salvi Moliner, enòleg d’Estones Vins i de les Caves Oriol Rossell, a la Propietat Can Cassanyes, de Sant Marçal (Alt Penedès).
Verema manual i recol·lecció en caixes de 20 kg. Premsat directe. Desfangat. Primera fermentació en dipòsits d’inoxidable. Segona fermentació criança mínima en ampolla de 24 mesos abans del degorjat. Sense licor d’expedició afegit.
Servei: Servir-lo entre 14 i 16ºC. Decantació prèvia.
Maridatge: És un vi versàtil, amb moltes possibilitats gastronòmiques. Al tractar-se d’un Cava Reserva, aconseguirem harmonies per afinitat i contrast en funció del plat i la seva cocció, sent especialment recomanable per arrossos de tot tipus, peixos grassos, i carns al forn (xai, cabrit, porcell).
Maridatge musical: Cava inspirat en la cançó de Mishima “Guspira, estel o carícia”, on un dels seus paràgrafs diu: “la meva ànima voldria enlairar-se, però el meu cós no la deixa sortir, és com si jo vulgues allunyar-me de mi.”
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.