Descripció
Vi: Estones GS
Varietats: 70% Garnatxa i 30% Carinyena (Samsó)
Alcohol: 14,5%
Acidesa: 5,1 g/l
Sucres: 0,10 g/l
Terrer: pissarres, argiles i calcària
Producció: 4.174 ampolles de 0,75 cl.
Celler: Estones Vins
Denominació d’Origen: Montsant
Elaboració: Verema manual i recol·lecció en caixes de 20 kg. Maceració pel·licular i fermentació en tines d’inoxidable durant 21 dies la Garnatxa i 25 dies el Samsó. Criança de 14 mesos en bótes de roure francès la garnatxa i de roure americà el Samsó, amb fermentació malolàctica en les mateixes bótes. Per la seva elaboració i criança, pot produir sediments.
Servei: Servir-lo entre 14 i 16ºC.
Maridatge:Per la seva estructura i complexitat, harmonitzarà molt bé amb plats potents i persistents: Porcell, corder i cabrit, caça major, vedella i bou harmonitzaran perfectament amb l’estructura i persistència del “Estones” de Vins de Mas Sersal.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.