Descripció
Vi: Especial Picapoll Negre
Varietats: 100% Picapoll Negre.
Alcohol: 12%
Acidesa total: 5,60 g/l
Sucre residual: 0,30 g/l
Nom de la parcel·la: Margenat.
Tipus de sòl: Terra franco-argilosa amb nivells baixos de matèria orgànica.
Celler: Oller del Mas
Denominació d’Origen: DO Pla de Bages
Climatologia: Hivern molt fred i sec. El mes d’abril va ser el quart més plujós dels últims deu anys. Les temperatures primaverals van ser més fresques que la mitjana anual i la pluviometria anual va ser la més baixa dels últims 4 anys. El mes d’agost (maduració) va ser molt sec i calorós.
Elaboració: Seguint els paràmetres que regeixen la viticultura ecològica. Verema manual. Utilització de llevats propis seleccionats a temperatures inferiors als 27ºC. Remuntat Obert iniciada la F.A. i tancats a l’acabament. Criança en bótes de roure francès d’Allier, Tronçais i Nevers de 500 litres durant nou mesos.
Altres: Apte per a vegans. Clarificació amb proteïna vegetal.
Servei: Servir-lo entre 15-17ºC.
Si sou professionals i voleu tenir l’ Especial Picapoll Negre al vostre restaurant o local, només heu de contactar a info@monvins.cat amb la vostra comanda i les vostres dades.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.