Descripció
Vi: Erre Punto
Varietats: 88% Ull de llebre (Tempranillo), 5% Garnatxa Negra, 7% Macabeu i 10% Malvasia.
Alcohol: 13%
Celler: Bodegas Remírez de Ganuza
Denominació d’Origen: DOCa Rioja
Tipus de sòl: Argilós – calcari.
Clima: Atlàntic amb influències mediterrànies.
Elaboració: Verema manual en caixes de 12 kg de raïm procedent de vinyes de 60 anys d’edat mitjana. temperatura controlada prèvia a la fermentació en cambres frigorífiques, especialment dissenyades per a això, durant 24 hores (4-6 graus). selecció de raïm en taula i separació d’espatlles i puntes. aquest vi s’elabora a partir de les puntes pel mètode de maceració carbònica.
Servei: Servir-lo entre 14 i 16ºC.
Maridatge: Embotits ibèrics, tapes i Secret Ibèric.
Si sou professionals i voleu tenir el Erre Punto al vostre restaurant o local, només heu de contactar a info@monvins.cat amb la vostra comanda i les vostres dades.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.